مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

رونمایی از پلن B استقلال| سعادتمند برود، مربی ایرانی بیاید

  • کد خبر: ۴۳۱۰۷
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۹
رونمایی از پلن B استقلال| سعادتمند برود، مربی ایرانی بیاید
عده‌های احمد سعادتمند برای بازگرداندن آندره استراماچونی محقق نشده و به نظر می‌رسد با وجود فشار‌های هواداران استقلال باید منتظر خبری غم انگیز در اردوگاه آبی بود.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، درحالی که باشگاه استقلال موضع سکوت اختیار کرده و خبری از اطلاع رسانه درباره وضعیت این باشگاه با استراماچونی نیست، خبر‌هایی درباره برکناری احمد سعادتمند از مدیرعاملی باشگاه استقلال نیز به گوش می‌رسد.
 
ظاهرا تصمیم گیران در وزارت ورزش و جوانان قصد دارند سعادتمند را بعد از لیگ قهرمانان آسیا از سمت خود کنار بگذارند و گزینه جدیدی را به عنوان مدیرعامل در باشگاه استقلال بگمارند. درباره مدیرعامل جدید باشگاه استقلال اسامی گوناگونی به گوش می‌رسد که هیچ یک تا تایید نهایی قابل انتشار نیست، اما باید موضوع تحولات مدیریتی در باشگاه استقلال را بعد از لیگ قهرمانان آسیا قطعی دانست.
 
در واقع این پلن بعدی تصمیم گیران باشگاه استقلال در وزارت ورزش است تا شاید با انتخاب مدیر جدید بتوانند تحولاتی در باشگاه استقلال ایجاد کنند. قرار است یک مربی ایرانی نیز سکان هدایت استقلال را به عهده بگیرد که قطعا یکی از میان گزینه‌هایی است که درهفته‌های اخیر بار‌ها نام‌شان به گوش خورد.
 
محمود فکری، جواد نکونام، مهدی پاشازاده می‌توانند گزینه‌های استقلال باشند. البته صحبت‌هایی هم با الکساندر نوری، مربی ایرانی-آلمانی هم شده که گفته می‌شود این مربی دستمزد قابل توجهی از باشگاه استقلال طلب کرده است که مدیرعامل بعدی باشگاه استقلال باید درباره میزان پرداختی به این مربی تصمیم گیری کند. به هرحال استقلال به زودی آبستن تحولات تازه‌ای خواهد شد و به نظر می‌رسد وعده سنگین احمد سعادتمند برای بازگرداندن استراماچونی حالا گریبان او را به شدت گرفته و او اگر نتواند این مربی را به استقلال بیاورد باید به خواست مدیران بالادست خود از استقلال کناره گیری کند تا فرد دیگری سکان هدایت استقلال را دردست بگیرد.
 
سعادتمند حتی اگر مدیران وزارت ورزش هم بخواهند برای ادامه فعالیت در استقلال با مشکلات بزرگی مواجه خواهد شد چراکه هواداران را به دلیل وعده بازگرداندن استراماچونی سردواند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->